Equilibre 3
Diëtiste & Diabeteseducator Evelien Van Gorp

De combinatie van gezonde voeding, beweging en een gezond lichaam zorgt ervoor dat we in het hectische van onze samenleving en van ieders dagdagelijkse beslommeringen een persoonlijke weg moeten vinden om onze streefdoelen te behalen.


Omdat ieders lichaam anders omgaat met de verwerking van voeding vullen we onze 3 belangrijkste pijlers soms aan met volwaardige vervangmaaltijden van Equilibre 3.

Waarom Equilibre 3?

Equilibre 3 zijn complete, verantwoorde en lekkere maaltijdvervangers. Omdat ze naast eiwitten ook voldoende vetten, koolhydraten en vezels bevatten, verrijkt zijn met vitaminen en mineralen.

Hierdoor voldoen ze aan alle aspecten van een verantwoord dieet en gaat het hier niet om een crashdieet.


Doordat ze alle essentiële voedingswaarden bevatten, kan je met Equilibre 3 strenger gaan diëten, zonder tekorten te ontwikkelen of er een hongergevoel aan over te houden.


De producten kunnen je een boost geven bij de start naar vetverbranding en motivatie toe. Ze zijn een hulpmiddel bij vermageren of kunnen gebruikt worden voor het behouden van jouw gewicht.

Ze zorgen voor een optimaal behouden van je spiermassa en het verminderen van je vetmassa.

Diëtiste & Diabeteseducator Evelien Van Gorp

Hoe werkt Equilibre 3?

Equilibre 3 heeft geen vast schema. Er wordt steeds aangepast aan uw persoonlijke noden en persoonlijk wensen. Daarom bekijk ik graag samen met jou welk traject het best bij je past.


Samen werken we stapsgewijs aan een plan om met een blijvend resultaat en met een minimale terugval te werken aan gezonde voeding, beweging en een gezond lichaam op het voor jouw vooropgestelde gewicht.

Heeft u nog vragen of wenst je meer informatie,

dan maak ik graag even tijd om samen met jou dit verder te bekijken.

Je kan ook altijd een kijkje nemen op www.equilibre3.be

Zin om samen met mij aan jouw gezondheid te werken?